МАПА НА ТРКАТА

design your own website for free
Mobirise

Старот на трката е на Бул. Илинден пред фонтана Лотус, потоа се трча до крај на Бул. Илинден и се врти лево за да се излезе на улицата Никола Парапунов, потоа се трча до крај на улицата каде на семфорите се врти десно и се излегува на Бул. Партизански Одреди и се трча до мостот Влајко каде се врти полукружно и во истата коловозна лента се трча до семафорите пред Сити Мол, каде се врти полукружно во истата коловозна лента и се трча по Бул. Партизански Одреди до вкрстувањето со улицата Никола Парапунов, каде се врти десно и се трча по улицата Никола Парапунов, потоа се трча до крај па се врти десно каде се излегува на Бул. Илинден и се трча до целта кај фонтаната Лотус.

Mobirise
Mobirise
Mobirise