free web page maker

Анимиран приказ на влез во боксовите за старт

Mobirise

До стартот на трката остануваат уште

HalkEco Скопје Трча 10КМ - 7 мај 2023

Трка на 10 КМ

Се трча еден круг од 10км. Стартот на трката е во 9.00 часот на 8 мај 2022. 

Подигнување на стартни пакети

Подигнувањето на стартните пакети ќе биде на 6 (петок) и 7 (сабота) мај, од 12 до 18 часот, во Skopje City Mall на 2 спрат кај продавниците за спортска опрема.

Mobirise

Насловен спонзор на трката

Покровител на трката

Партнери на трката