free web maker

До следното издание во 2025 остануваат уште

Mobirise

HalkEco Скопје Трча 10КМ - 11 мај 2025

Mobirise

Преземете ги вашите бесплатни фотографии од трката директно на вашиот паметен телефон или компјутер преку апликацијата GetPica.

Еве што треба да направите:
- Одете на www.getpica.com или симете ја мобилната апликација на вашиот телефон и креирајте ваш профил доколку го немате креирано од некој претходен настан.
- Внеси го твојот код кој е испринтан на твојот стартен број
- Погледнете ги вашите фотографии и споделете ги со вашите пријатели.

Доколку ја немате GetPica апликацијата на вашиот телефон превземете ја од следниве линкови:
- За Андроид кликни тука
- За IPhone кликни тука
Или од вашиот компјутер најавете се на www.getpica.com

Трка на 10 КМ

Се трча еден круг од 10км. Стартот на трката е во 9.00 часот на 12 мај 2024. 

Сертифицирана патека

Трката е со меѓународен сертификат издаден од АИМС и Светска Атлетика.

Mobirise

Насловен спонзор на трката

Партнери на трката