bootstrap slideshow

HalkEco Скопје Трча 10КМ - 12 мај 2024

До стартот на трката остануваат уште

Трка на 10 КМ

Се трча еден круг од 10км. Стартот на трката е во 9.00 часот на 12 мај 2024. 

Сертифицирана патека

Трката е со меѓународен сертификат издаден од АИМС и Светска Атлетика.

Mobirise

Насловен спонзор на трката

Покровител на трката

Партнери на трката